How to think like a designer!Beskrivelse


How to think like a designer.

"What if the way we think about the problem, is part of the problem?"

Together we will explore a flexible method for aligning teams, generating innovative solutions and establishing clarity, purpose and alignment in projects.

As a design firm with over 50 years of experience, frog understands how to support and lead teams through the swirl and uncertainties of the design process to reach innovative solutions. The methods we share have, over the years, helped us quickly and effectively design solutions to an astounding range of questions.

The course will last 2 hours and you will be served both baguettes and mineral water!

No prerequisites are required.  

Room: R21

See you at the course! frog Norge

frog er et anerkjent globalt kreativt design- og innovasjonsselskap, del av Capgemini Invent, som skaper markedsledende merkevarer, produkter og brukeropplevelser.

Vi utfordrer vedtatte sannheter for å skape opplevelser som både vinner hjerter og som flytter markeder. I samarbeid med lidenskapelige ledere og visjonære grundere, bruker vi kreativitet, strategi, design og data for å tenke nytt rundt hvordan vi driver virksomheter, fremmer vekst og driver transformasjon med kunden i sentrum. Sammen streber vi etter å lage en regenerativ fremtid som både er bærekraftig og inkluderende for bedrifter, mennesker og planeten vår.

frogGrads er et skreddersydd program for deg som er nyutdannet som gir deg en kick-start på karrieren omgitt av mange andre i din situasjon. I samarbeid med Capgemini Invent gir vi deg tett oppfølging, mulighet til å delta på relevante kurs og et sosialt nettverk på tvers av bedriften.Om Capgemini Norge A/S

  Nettside

Om arbeidsgiveren

Capgemini er en global leder som bistår kunder med å transformere virksomheter ved å unytte potensialet og mulighetene som finnes innen teknologi. Selskapet har som formål å frigjøre menneskelig energi gjennom teknologi for en inkluderende og bærekraftig fremtid. Capgemini er en ansvarlig og mangfoldig organisasjon med 350 000 ansatte i nesten 50 land. Med over 50 års erfaring og dyp bransjeekspertise er Capgemini en pålitelig partner som jobber for å realisere kundenes ambisjoner innenfor et spekter av tjenester som spenner fra strategi til drift, og alltid i takt med den siste utviklingen innen innovasjonsområder som sky, data, kunstig intelligens, programvare, digitale ingeniørtjenester og nye plattformer. 

IgnITe er et skreddersydd utviklingsløp for nyutdannede. Her vil du få en kick-start på karrieren med god oppfølging, og mulighet til å delta på en rekke relevante kurs og ta sertifiseringer. Graduate-programmet løper parallelt med prosjekt ute hos kunde og gir deltakerne faglig tyngde og en bred forståelse av kultur, arbeidsmetodikk, rollen som konsulent og karriereveier i Capgemini. 

Påmelding


Logg inn for å melde på

Informasjon


  Mandag, 12. september 2022

   14:15

    R21

   Lunsj

Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer