OFTE STILTE SPØRSMÅL


Det vil komme mer informasjon på denne siden etter hvert som messen nærmer seg

Her vil du finne svar på det meste du måtte lure på angående deres deltagelse på KarriereDagene NTNU 2021. Dersom noe er uklart eller ikke dekkes, er det bare å sende oss en mail. Et par uker før arrangementet vil du bli oppringt av deres hovedansvarlig. Denne personen vil følge dere opp de siste ukene før, under og etter arrangementet. Her vil hovedansvarlig gå gjennom det vi har registrert av deres ønsker fra logistikkskjemaet dere tidligere har fylt ut. Dersom dere vil gjøre endringer i skjemaet, får dere mulighet til å gjøre det her. Skulle det være noe dere lurer på før den tid, er det bare å kontakte oss. Vi hjelper dere med det aller, aller meste!

Mail: [email protected]
Årets karrieremesse kommer til å være en hybridløsning mellom fysisk og digital interaksjon. Vi har valgt å kalle løsningen "hybride stands". "Hybride stands" er fysiske stands, men som ikke vil bli bemannet av bedriftsrepresentanter. De hybride standene vil bli utstyrt med datamaskiner og skjermer som vil bli koblet til en digital plattform. Studentene som besøker standene, vil kunne hente deres merch og samtidig slå av en prat med en bedriftsrepresentant via et live videomøte. Bruk av en digital plattform i tillegg vil også gi studentene muligheten til å sende dere meldinger, uten å måtte komme fysisk til standene.
De hybride standsene (se over) kommer til å være plassert rundt om på NTNU Gløshaugen. Vi kommer til å utarbeide et kart som kan brukes for å se hvilke bedrifter som står hvor.
Tanken er at vi stiller med bord, skjermer, PC og digital plattform som skal sikre at kommunikasjon gjennom et live videomøte blir mulig. Samtidig håper vi at dere kan sende deres stand til oss, i tillegg til eventuell merch og flyers som studentene kan hente på deres stand. Kommunikasjonen på stand vil som nevnt foregå via et live møte. Dere vil kunne se studentene som går forbi og er på standen, og kan starte en samtale når de er på deres stand. Dere kan også holde konkurranser på standene for å tiltrekke studenter. Her er det mange muligheter! Det vil være egne vakter i områdene med de hybride standene for å sørge for at alt går som planlagt.
Vi jobber med å beslutte hvilken plattform vi kommer til å bruke. Informasjon om dette kommer snarest!
Dersom dere ønsker å ha TV på deres stand kan dette bestilles via oss. Dersom dere ønsker å benytte dere av dette tilbudet skal ønsket registreres i logistikkskjemaet. Da hjelper vi å rigge opp skjermen for dere på standen. Merk at vi benytter en ekstern leverandør til dette, og det medfører dermed en ekstra kostnad.
Vi er behjelpelige i alle faser. Hvordan dere velger å løse denne logistikken, har dere også svart på i det nevnte logistikkskjemaet. Endringer kan selvfølgelig gjøres når deres hovedansvarlige tar kontakt, eller ved å sende oss en mail.

Adresser standen til: Bindeleddet NTNU Kolbjørn Hejes vei 1E NO - 7034 Trondheim

Vi hjelper dere med å rigge opp og ned standen. Medlemmer fra KarriereDagene-teamet vil rigge opp og ned standen for dere på standplassen. Vi tilbyr oss også å sende standen tilbake til dere. Ettersom vi gjerne vil at Bring skal kunne fakturere dere direkte for denne forsendelsen, henter vi inn deres kundenummer i Bring via logistikkskjemaet. Det er også viktig at vi har riktig adresse til stedet der standen skal sendes. Punktene vil bli dobbeltsjekket av deres hovedansvarlige før arrangementet.
Dere vil motta en faktura i etterkant av arrangementet, i løpet av oktober. Dere har fylt inn fakturainformasjonen deres i logistikkskjemaet, og denne vil bli dobbeltsjekket når dere blir oppringt av deres hovedansvarlige.
Markedsføringen av KarriereDagene trappes opp fra studiestart, og toppes i ukene før arrangementet. Vi står på stand, henger opp plakater, blester i forelesninger og markedsfører i sosiale medier og på nettsidene våre. Når det gjelder hver enkelt bedrift, vil deres logo være synlig på plakater på campus rundt om i Trondheim, og på roll-ups på våre stands. I tillegg vil dere være synlig på nettsidene våre, gjennom vår oversikt over deltakende bedrifter. Her kan studenter klikke seg inn og få informasjon om deres bedrift og deltakelse på KarriereDagene. Teksten de leser, er den dere sende inn via logistikkskjemaet.
Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer