OFTE STILTE SPØRSMÅL


Det vil komme mer informasjon på denne siden etter hvert som messen nærmer seg

Her vil du finne svar på det meste du måtte lure på angående deres deltagelse på KarriereDagene NTNU 2024. Dersom noe er uklart eller ikke dekkes, er det bare å sende oss en mail.

Et par uker før arrangementet vil du bli oppringt av deres hovedansvarlig. Denne personen vil følge dere opp de siste ukene før, under og etter arrangementet. Her vil hovedansvarlig gå gjennom det vi har registrert av deres ønsker fra logistikkskjemaet dere tidligere har fylt ut. Dersom dere vil gjøre endringer i skjemaet, får dere mulighet til å gjøre det her.

Skulle det være noe dere lurer på før den tid, er det bare å kontakte oss. Vi hjelper dere med det aller, aller meste!

Påmelding har åpnet - Klikk her for påmeldingsskjema.

Mail: [email protected]
I år vil karrieremessen foregå fysisk i en messehall på Gløshaugen campus der bedrifter kan stille med stands og bedriftsrepresentanter. Messehallen vil romme standene fra de deltakende bedriftene, og elever kan fritt bevege seg for å snakke med bedriftsrepresentanter fra de ulike bedriftene.
Kontakt oss direkte på [email protected] for informasjon om priser og tilbud for din bedrift.
Messehallen ligger midt på campus Gløshaugen, på plenen mellom Hovedbygningen, Gamle Elektro, Gamle Kjemi og Kjelhuset. Dette er et sentralt område som mange elever går forbi flere ganger i løpet av en dag.
Adressen til Kjelhuset (Kolbjørn Hejes vei 1E) er et fint referansepunkt å gi til taxisjåføren eller legge inn i GPS-en. Dersom dere kommer med flybussen, passer det fint å gå av på Studentersamfundet. Herfra er det gangavstand til campus, men dersom dere har mye å bære kan dere bestille taxi eller ta buss 5 retning Dragvoll/Lohove fra busstoppet på nordsiden av Samfundet. Tar dere buss, går dere av på Gløshaugen syd.
Standplassene i messehallen er 4x3 meter, og dere kan stå med fire representanter fra bedriften på standplassen. Det er god plass til roll-ups, stand-vegg og annet stand-materiale som brukes for å sette deres preg på standen.

Gjennom oss kan dere få ett ståbord, to barkrakker, to stoler, et lite bord og to glassboller. Dere har registrert eventuelle ønsker om dette i det nevnte logistikkskjemaet. Dette vil også bli gjennomgått sammen med dere over telefon før arrangementet, og det vil da være mulig å gjøre endringer.
Dersom dere ønsker å ha TV på deres stand kan dette bestilles via oss. Dersom dere ønsker å benytte dere av dette tilbudet skal ønske registreres i logistikkskjemaet. Da vil TV-en stå klar på standen når dere kommer. Merk at vi benytter en ekstern leverandør til dette, og det medfører dermed en ekstra kostnad.
Disse tipsene er for stand i messehall.

I messehallen gjelder det å komme i kontakt med akkurat de studentene man ønsker at skal søke jobb hos dere, og deretter gjøre et inntrykk som setter seg hos dem. Her finner dere seks tips som kan hjelpe dere med å trekke både oppmerksomhet og søkere.

1. Vær åpen, tilgjengelig, kontaktsøkende og engasjert. Vi vil gjøre det lettest mulig for bedrifter og studenter å komme i kontakt. Terskelen senkes mye dersom man utstråler godt humør og engasjement og søker kontakt med studentene. Følg gjerne opp studentene dere har snakket med. Ved å for eksempel dele ut visittkort til studenter som viser seg som interessante, kan dere gjøre et ekstra inntrykk på dem.

2. Ha innsikt i deres egen rekruttering. Ingen kjenner deres bedrift bedre enn dere! Vi tviler derfor ikke på at dere selger deres muligheter, verdier og miljø bedre enn alle andre. Mange studenter kommer også til å lure på detaljer rundt rekrutteringsprosessen, og vi anbefaler derfor alle representantene på stand å sette seg inn i dette på forhånd.

3. Ha bredde i ansiennitet og roller. Bruk de fire plassene godt! Studentene vil gjerne møte nyansatte, men også ansatte med lengre fartstid i bedriften. Ansatte fra ulike avdelinger eller ansvarsområder er også bra for å vise frem de ulike mulighetene som finnes i bedriften.

4. Del gjerne ut flyers, penner, små gadgets eller andre giveaways. La oss være ærlige – studenter elsker freebies. Ta gjerne med noe spennende! En innbydende flyer er også fin å dele ut etter en samtale med en student.

5. Bruk standplassen deres godt. Konkurranser, utfordringer eller showcasing av ny teknologi eller nye løsninger dere har utviklet er en sikker vinner for å trekke studenter. Dersom dere er i tvil om noe vil få plass eller passe inn i messehallen kan dere gjerne ta kontakt med oss, og vi strekker oss langt for å tilrettelegge for det dere måtte ønske. Nederst på forsiden finner dere noen bilder av minneverdige stands opp gjennom årene.
Alle standplassene har tilgang på strøm. Dere kan derfor lade det som må lades, og plugge i eventuelt elektronisk utstyr som skal være en del av standen. Det er også tilgang på Wi-Fi i messehallen. Påloggingsinformasjonen får dere av deres hovedansvarlig.
Uken før KarriereDagene vil dere bli kontaktet av en hovedansvarlig fra KarriereDagene-teamet. Om dere ønsker å sende standen til oss kan dere sende den til vårt kontor med den hovedansvarlige som mottaker.

Adresser standen til: Bindeleddet NTNU Kolbjørn Hejes vei 1E NO - 7034 Trondheim

Vi hjelper dere også med å rigge opp og ned standen. Det er mange medlemmer i KarriereDagene-teamet i messehallen som hjelper dere med begge deler.

Vi tilbyr i utgangspunktet ikke å returnere stander for bedrifter. Har dere behov for hjelp eller spørsmål rundt returnering av stand, ta kontakt med deres hovedansvarlig.
Dere vil motta en faktura i etterkant av arrangementet, i løpet av oktober. Dere har fylt inn fakturainformasjonen deres i logistikkskjemaet, og denne vil bli dobbeltsjekket når dere blir oppringt av deres hovedansvarlige.
Markedsføringen av KarriereDagene trappes opp fra studiestart, og toppes i ukene før arrangementet. Vi står på stand, henger opp plakater, blester i forelesninger og markedsfører i sosiale medier og på nettsidene våre. Når det gjelder hver enkelt bedrift, vil deres logo være synlig på plakater på campus rundt om i Trondheim, og på roll-ups på våre stands. I tillegg vil dere være synlig på nettsidene våre, gjennom vår oversikt over deltakende bedrifter. Her kan studenter klikke seg inn og få informasjon om deres bedrift og deltakelse på KarriereDagene. Teksten de leser, er den dere sende inn via logistikkskjemaet.
Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer