"Tour de Capgemini" med fransk treretters!Beskrivelse


“Tour de Capgemini” med fransk treretters!

Capgemini er et stort globalt konsulentselskap med mange muligheter! Bli bedre kjent med disse ved å delta på vår bedriftspresentasjon med “Tour de Capgemini” og fransk treretters!

Vi i Capgemini hjelper våre kunder med deres digitale forretningsbehov, fra digitaliseringsstrategi og løsningsdesign til utvikling og drifting av IT-systemer. Våre tjenester er drevet av den raskt utviklende verdenen innen sky, data, AI, og digitale plattformer. Vi har hovedkontor i Paris og er nesten 325.000 ansatte i nesten 50 land, der rundt 1500 jobber i Norge.

Under den franske temafesten “Tour de Capgemini” vil du bli bedre kjent med våre avdelinger og selskaper; Capgemini Technology & Operations, Capgemini Insights & Data, Capgemini Invent, Frog og Sogeti.

Håper vi sees!


Klokken 17:30

Sted: KJEL1 + Kjelkantinen


Om Capgemini Norge A/S

  Nettside

Om arbeidsgiveren

Capgemini er en global leder som bistår kunder med å transformere virksomheter ved å unytte potensialet og mulighetene som finnes innen teknologi. Selskapet har som formål å frigjøre menneskelig energi gjennom teknologi for en inkluderende og bærekraftig fremtid. Capgemini er en ansvarlig og mangfoldig organisasjon med 350 000 ansatte i nesten 50 land. Med over 50 års erfaring og dyp bransjeekspertise er Capgemini en pålitelig partner som jobber for å realisere kundenes ambisjoner innenfor et spekter av tjenester som spenner fra strategi til drift, og alltid i takt med den siste utviklingen innen innovasjonsområder som sky, data, kunstig intelligens, programvare, digitale ingeniørtjenester og nye plattformer. 

IgnITe er et skreddersydd utviklingsløp for nyutdannede. Her vil du få en kick-start på karrieren med god oppfølging, og mulighet til å delta på en rekke relevante kurs og ta sertifiseringer. Graduate-programmet løper parallelt med prosjekt ute hos kunde og gir deltakerne faglig tyngde og en bred forståelse av kultur, arbeidsmetodikk, rollen som konsulent og karriereveier i Capgemini. 

Påmelding


Logg inn for å melde på

Informasjon


  Mandag, 12. september 2022

   17:30

    KJL1

   Fransk treretters i Kjelkantinen

Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer